-
Innovaatioiltapäivä 28.10.2024, klo. 14-17
Viime vuoden tapaan ESedulla järjestetään innovaatioiltapäivä, jossa on nähtävillä ja maisteltavissa erilaisia elintarviketuotekokeiluja – tänä vuonna pääraaka-aineeksi valittiin kuore. Iltapäivässä on myös mukana kala-alan yrittäjiä…
-
POTUNNOSTO – POTTUTASTING MIKKELIN TORILLA LA 7.9.2024 KLO 10-13
Miten sattuikin, että on potunnostopäivä, kun on samanaikaisesti myös valtakunnallinen Lähiruokapäivä. Lauantaina 7.9.2024 klo 10-13 Mikkelin torilla Etelä-Savon Ruokaklusteri ja Pellolta pöytään näkyväksi -hanke järjestävät…
-
Luonnonlaidunpäivä Lenjuksen maitotilalla Mikkelissä 15.6. klo 10-14
Luonnonlaitumet ovat peltojen ulkopuolisia maatalousmaita, joita hoidetaan laiduntamalla tai niittämällä. Ne ovat luonnon monimuotoisuuden kannalta keskeisiä elinympäristöjä. Tervetuloa tutustumaan Lenjuksen maitotilan luonnonlaitumiin Porrassalmen perinteisissä maisemissa….
-
Lihanjalostus artesaaniruoka kriteerein -työpaja 4.-5.4.2024
Tervehdys, sinä lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. Kahden päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia makkaroita, lihanjatkojalosteita,…
-
Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus 30.1. klo 10-14
Miten yritykset ja ruokapalvelut voivat huomioida ja tuoda esiin toimintansa kestävyysnäkökulmia? Millaisia työkaluja on yritysten riskinhallintaan? Millaisia asioita kansainväliset matkailijat arvostavat? Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus kutsuu…