Helmikuun Ruokaklusterin uutiskirje
Etelä-Savon ruokaklusterin helmikuun uutiskirjeessä on ajankohtaista tietoa ruoka-alan kehittämiseen.
Uutiskirjeen aiheina:
– European Region of Gastronomy Saimaa juhlavuosi 2024 on jo käynnissä
– Oletko kiinnostunut kehittämään Itä-Suomen elinkeinokalataloutta? Liity mukaan!
– Valtakunnallisessa Aitoja Makuja -lehdessä tuhti paketti ajankohtaistietoa
– Ruokaoivallus-kilpailu opiskelijoille käynnissä – parhaille 1 000 euroa!
– Savolainen mustikkakukko nimelle haetaan EU:n nimisuojaa
– Tule mukaan luomaan tulevaisuuden matkailu- ja ravitsemisalan osaajia Etelä-Savossa!
– Uusi interaktiivinen opas EU-rahoitusmahdollisuuksista
– Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja 4.-5.4.2024
– Osta ja myy -treffit 9.4.2024 Savonlinnassa
– Työkaluja tuotteistamiseen ja tarinallistamiseen koulutuksen avulla
– Opas ruokahävikin hallintaan
– Merkitse ja markkinoi oikein – apuna uusi Ravitsemus- ja terveysväiteopas
Lue lisää tästä