Ruokaklusterin elokuun uutiskirje
Tutustu tästä kirjeeseen.
Tutustu tästä kirjeeseen.
Löytyykö vuoden upein luomutuote sinun yrityksesi valikoimasta? Suomen parhaat luomutuotteet ovat nyt haussa. Vuoden Luomutuote -kilpailussa tuotteista arvioidaan maun ja muiden aistinvaraisten ominaisuuksien lisäksi pakkaus…
Etelä-Savon maakunnan luomutuotanto ja -osaaminen saavat tunnustusta Euroopan mittakaavassa. Etelä-Savo on valittu EU:n luomupalkinnon Paras luomualue -sarjan kolmen finalistin joukkoon. Pääsy finalistiksi on suuri saavutus,…
Etelä-Savon ruokaklusterin toukokuun uutiskirjeessä on esillä ajankohtaisia alueen ruoka-alan tapahtumia sekä uutta tietoa ruoka-alan vaikuttavuudesta ja luomun käytöstä. Tutustu tästä uutiskirjeen sisältöön.
Luonnonlaitumet ovat peltojen ulkopuolisia maatalousmaita, joita hoidetaan laiduntamalla tai niittämällä. Ne ovat luonnon monimuotoisuuden kannalta keskeisiä elinympäristöjä. Tervetuloa tutustumaan Lenjuksen maitotilan luonnonlaitumiin Porrassalmen perinteisissä maisemissa….
Etelä-Savon ruokaklusterin yhtenä tavoitteena on maakunnan ruoka-alan kansainvälistyminen. Kansainvälistymistä edistetään monin eri tavoin niin kehittäjien, rahoittajien kuin yritystenkin kesken. Etelä-Savon upeaa ruoka-alaa ja sen kehittämistä…
Etelä-Savon ruokaklusterin huhtikuun uutiskirjeeseen on koottu tuhti kattaus ajankohtaista tietoa maakunnan ruoka-alalle. Lue lisää näistä aiheista uutiskirjeestä.
Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus kokosi paikallisia ruoka-alan toimijoita yhteen pohtimaan miten yritykset ja ruokapalvelut voivat huomioida ja tuoda esiin toimintansa kestävyysnäkökulmia, millaisia työkaluja yritysten riskinhallintaan on…
Etelä-Savon ruokaklusterin helmikuun uutiskirjeessä on ajankohtaista tietoa ruoka-alan kehittämiseen. Uutiskirjeen aiheina: – European Region of Gastronomy Saimaa juhlavuosi 2024 on jo käynnissä– Oletko kiinnostunut kehittämään Itä-Suomen elinkeinokalataloutta?…
Tervehdys, sinä lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. Kahden päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia makkaroita, lihanjatkojalosteita,…